Bilsamtal med Frid och Emmis

Lugnt höstlov? Näe. Bra höstlov? Ja förfan. 
 
De senaste dagarna har jag som minst varit igång från 7-19 med stallpass, ridning, klippning (sån där svinjobbig med ben och allt som tar typ 2 timmar), socialisering och diverse annat shit. Idag körde jag tex lite av stinas täcken till bålsta för tvätt, fett random ärende. Dock svinkul då det innebar att jag och Emma fick brumma järnet på motorvägen till Wrecking ball och Där jag hänger min hatt, samt ha svinbra konversationer om livet. Vi borde göra en podcast i youtubeformat faktiskt, Bilsamtal med Frid och Emmis ska den heta. Vi vore fan skitbra. 
Eller wai not just bilsamtal med Frid och Chad? Vi har ganska givande samtal ibland, vi också.
 
Nä, men i övrigt rullar det faktiskt på ganska bra. Jag är svintrött och lite död men samtidigt är det förjäkla kul att ha saker att göra och samtidigt hänga med lite värda människor hela dagarna. Hästarna är också ganska trevliga att ha att göra med. I alla fall vissa av dem. När de är snälla. Och inte försöker döda en. Har varit nära döden två gånger de senaste dagarna, lite för mycket hehehehe. Tacka vet jag min kära ponny som är så klok och bra, han fattar att det bara är hästar man får sparka och bita på <3
 
Dör fortfarande åt Grants bild. Chadow på en av Sveriges största hästbloggar som "den onda ponnyn som vill äta upp Flex". Klockrent.