UA PÅ BÖJPROV OCH FETT FRÄSCH!!!

Ähmen tjabba mannar. Fick skäll från Emma för ett par dagar sen med orden "det kanske faktiskt finns folk som vill läsa om ditt liv" (eller nåt sånt) så nu när jag ändå sitter på tåget och inte gör nåt kan jag ju faktiskt ta mig i kragen så jag inte får mer skäll. 

Hänt sen sist då? Jomen vi var inne till doktor Eva igen för ca två veckor sedan och fick konstaterat tydliga böjprovsreaktioner igen på båda fram. Inte speciellt förvånande men samtidigt fett störigt, liksom vafan tog inte behandlingen för? Så vi röntgade och konstaterade lindriga pålagringar på båda framkotorna, vilket ju då förklarar varför det inte tog. Med den vetskapen i bagaget gjorde doktor Eva en cocktail av kortison och hyaluron (tuppkam för den som har lika dålig koll som jag hade), vi fick åka hem och sen har vi gått skrittpromenader till utleda. 

Och nurå? Jaa, efter två veckor av 1 timmes skrittpromenader och 5 liter äppeljuice dagligen åkte vi tillbaka för återbesök HELT UTAN BÖJPROVSREAKTIONER WHAT SO EVER OCH FRÄSCH PÅ BÅDE LONGERING OCH RIDPROV! Är ca såhääär glad. Och doktor Eva sa att om man bara är lite bra med upplägg, och är fett noggrann så bör han hålla hur länge som helst till. Epiiic. Nu är jag så motiverad till livet att jag kanske tom börjar blogga på riktigt igen för jag har en frisk häst tjoohooo!