Träningarna med dubbeldjur för ett tag sen

Klipper ikapp här. Nu jäklar dokumenteras det minsann. 
 
Red ju dubbla träningar för NinaB härom veckan. Tb till att vara fit for fight och inte ha feber typ haha
 
Penny: 
Var väl aningens väl passiv kan jag tycka, men med tanke på att hon var i sin värsta trotsperiod när jag satt på henne i vintras kan jag ändå känna att det är helt ok. Jag är inte alls speciellt modig utan fett rädd när alla utom Chadow hittar på saker. Verkligen. Dödsångest typ.
Iaf. Penny superfin. Högergaloppen var knas men jag vet att hon springer den bra med Mikaela så då kan jag leva med det. Svårt att hitta knapparna på 20 min liksom. I övrigt tycker jag hon vart riktigt fin framåt slutet, ännu roligare än hon ser ut. Hon är verkligen superkänslig och ju mindre man rider desto bättre svarar hon. Mage och insida lår är typ det man använder. Så härlig! Bara 6 år så det ska bli himla roligt att se vad det blir av henne :)
 
Chadow:
Började så otroligt illa med att han var spänd för saker och jag lyckades inte hålla ihop mig själv. Utåtagerade inte men de känner ju ändå om man är irriterad liksom. Satte på gramanen mest för mitt huvuds skull (och för att Nina tycker att jag ska lära mig rida med den haha) och jag tycker nog ändå att vi kom till ganska bra arbete. Lite seg kanske, speciellt i skolorna men det är ju inget ovanligt. Gillar inte riktigt att jag fastnar lite i handen i samlingen i galoppen eftersom det resulterar i massa spänning, handbroms och att det blir såna knas när han stannar och ba hallååå vad vill du nuuu jag sitter faaast.
Bytena däremot, de satt för en gångs skull. Alltså faan, vad vi har kämpat med dessa byten. Jag är kass på tajming, Chad byter gärna orent. Nu satt de, och sista bytet var tom luftigt. Ashärligt verkligen. Nina trodde att vi var kvalade Msvb och ba tjoho nu peppar vi msva. Man ba luuugn, ska öht starta mscv först hahahaha
 
Så även om han var aningens seg och jag vart lite handbromsig så tycker jag ändå att det var ett ganska bra pass, generellt en bra känsla liksom. Och så ser han ganska gullig ut haha