Du ljuger, du låtsas. Det är klart att jag gör, att följa dig hem - än hellre jag dör

Nytt år, nya möjligheter. Kan kräkas lite när folk säger så, men även jag kan känna att 2017 faktiskt kanske är det. Man vill ju aldrig skriva något i sten men i år kanske blir första gången sen gymnasiet som jag gör en sån där obehaglig förändring. Det är obehagligt med såna, gillar rutiner och mönster. 
 
I alla fall. Sist jag skrev var det misär för jag och Chads hade varit sämst på tävling. Det är misär när tävlingarna skiter sig, det suger verkligen. Därefter tuffade vi på både helt okej och ganska dåligt resten av hösten, men med en lite skönare inställning. Highlightet var nog på Lejondal någon vecka efter kaoset i Söderby när vi, trots inomhustävling, lyckades göra ett riktigt stabilt program och persa på 64%. Jag gillar inte riktigt att pers:et blev så lågt men utefter förutsättningarna kanske jag hade lite för höga förhoppningar. Eller rättare sagt, jag kunde inte nöja mig när vi uppnådde målet som ju faktiskt bara var att kvala msvb utan ville högre fastän vi nådde det flera månader tidigare än jag hade planerat. Svår balansgång det där, men jag fick vara nöjd under sista tävlingen för året när jag kunde rida utan att han fladdrade iväg trots att det var både fläktar, domarbord och dressyrstaket. Det är en ribba som jag kan tycka är onödigt låg, men what to do när det mentala inte sitter.
 
Status i nuläget är att vi tuffar på med vinterträningen i full rulle. Vi hade några pass där i början av december då jag höll på att ge upp hoppet om livet men därefter hade jag ute både massagetant och slängde upp Marie och efter det var det nån polett som trillade ner??Jag har upplevt Chads som lite humorbefriad till och från hela hösten men plötsligt är det borta och han bjuder på sig själv och verkar tycka det är roligt även när det jag ber honom om börjar bli svårt och tungt. Har hittills lyckats förvalta det bra och jag ser ingen förändring av den trenden hittills, så jag är så försiktig jag bara kan med den arbetsglädjen. 
 
Så ja, vi kör på. Fokus nu är att bli ännu starkare, mer bärig i en högre form och framförallt att kunna samla i alla gångarter med bibehållen takt. Slipar vidare på skolorna som är vårt största akilleshäl och börjar så smått kunna göra rena byten utan alltför stor ansträngning. Är fett taggad, men ändå lugn. Vår första tävling ligger inte förrän i mitten av mars så vi har gott om tid. Vinterträning <3