För varje gång tror jag mindre. För varje gång hoppas jag mer

Melissa Horn har släppt nytt och man myser ju i hur hon får en att sakna ett ex man inte ens haft <3
-----------------------------------
 
Sist hade jag anmält mig till Stockholm Halvmara. Och som jag sprang!?
Beware och välkommen till klubben för inbördes beundran men, jag var så sjukt nöjd!? Med 7,5 mil cykel i kroppen från dagen innan var jag inte kaxig för en bra tid men ställde mig ändå på startlinjen vid gott mod. Första 13 var nästan bara mysiga. Jag vet att man hatar folk som säger så men det var verkligen trevligt att springa genom stan med alla som hejade och allt som hände runt om. Jag var jättesen till starten och hamnade därför långt bak i startledet, med resultatet att första 2 kilometrarna gick i ett makligt tempo och att jag inte lockades att dra iväg. Med tanke på hur fräsch jag kände mig var det nog bra, hade nog inte fått en lika angenäm upplevelse om jag kubbat iväg i 5mintempo och dragit på mig mjölksyra redan vid start. Vid slussenbron började det kännas och efter halva vändan på söder gjorde det ont, men gick ändå att mata på. Sista 2 km var vedervärdiga men jag lyckades ändå öka och kom i mål på 1.48 och jag var så inåt helvete nöjd. Åkte därefter till Snuten som hade inflyttningsfest och festade med andra inom samma yrkeskår fram till 04. Trött fick därefter ett nytt ansikte och jag hade ont i ungefär hela kroppen fram tills på onsdagen. 
Festa med medalj och Gainomax med Bailies <3
 
Sen dess har jag haft ett par långa veckor med en vansinnig mängd jobb, plugg och träning. Jag saknar mina fantastiska Lenny och Corre som valde en annan inriktning i skolan än mig och tillvaron i skolan blir onekligen 100% tråkigare utan mina knäppa superstars. Desto roligare är dock att jag imorgon skriver på kontrakt för en lägenhet i stan. HUR_SJUKT_ÄR_INTE_DET? Jag kommer alltså att slippa lägga 2,5 timme varje dag på att pendla - det är ju helt otroligt!? Är så oerhört taggad på att inte behöva starta hemifrån 1 timme och 20 minuter innan jag ska infinna mig nånstans, det är nästan så jag blir gråtfärdig. Jag ska bli spontan och skön, och jag ska äntligen få bli lite jävla vuxen. Kommer säkert tröttna på det sistnämnda efter tre dagar, men det skiter jag i och säger PEPPEEEEN!!!
 
Vi har en träningshetsapp på jobbet som gör att jag har börjat ta träningsbilder. Man måste ju passa på och ta tillfället i akt när någon plötsligt bryr sig om hur mycket och vad man tränar haha