Våra somrar, tusen tårar. Allt vi ångrar, allt vi lovar

Och just ja, vilken HELGJÄVEL vi hade!? Efter en sommar som inte riktigt blev som vi tänkte oss efter att ScarNeck blev pytt i panna men i helgen tog vi igen allt vi missade. Resan startade med ett panikköp av två hundflytvästar i tveksam kvalitet från biltema och sen bar det av mot casa paradiso de Wasowski. 
Den enda som fanns kvar i Winnies storlek var i samma färg som vatten och hade en hajfena på ryggen. Min praktiska själ gråter blod. 
 
Jag visade mig vara rätt okunglig på vattenskidor men stod efter ett par om och men på benen. Det svåraste var inte att komma upp, att däremot ligga i vattnet och få skidorna åt rätt håll - herregud. Sällan känt mig så hjälplös
 
Vi har slöat, åkt båt, vattenskidor, paddleboards och hundarna har lekt. För att härda de små liven lite extra fick de följa med på paddleboardsen, löjligt trevligt. ScarNeck stod för två av vurporna i vattnet, Lennty för en och Winnie för tre. Två av dem var på eget grepp när hon agerade galjonsfigur och tappade fästet. Den tredje skedde när hennes brorsa simmade över till vår bräda och hade den goda smaken att knuffa i sin lillasyster, bland det roligaste jag sett.
 
Sparar detta i mitt mentala album och tar fram i vinter när allt är jävligt <3