Vi ska höja våra glas sjunga högt med mycket bas för solen och ljusa nätter

Så var allt klart. Efter sju sorger, åtta bedrövelser och nio svåra år laddade jag och Åland upp den slutgiltiga versionen av vår kandidatuppsats för betygsättning. Det är lätt att känslorna far iväg vid såna här tillfällen och man börjar svamla om hur roligt det var trots allt och hur mycket det gav en men roligt var det då rakt inte och jag är vansinnigt glad över att ha lämnat oyget bakom mig. Däremot är jag stolt över vår insats och även om otyget var ett mög att skriva är det inget vi behöver skämmas över, och det är ju alltid nåt. Nu är jag personalvetare på riktigt - och det är verkligen helt sjukt. Tack Åland för samarbetet.
 
Och nu då? JOMEN INTE SKA VÄL JAG KLAGA!? Ursäkta versalerna men det tåls att ropas högt. Veckan som varit får full pott på toasterskalan med total ledighet och massa roligt hittepå. Jag, Beyonce Ass Slayer och Lenny Wasowski styrde znabbvolvon mot Wasowskis landställe med tillhörande hästdjur, kanonvarm insjö och en pappa Wasowski som också skickade toastersskalan i topp när det bjöds på lyxens examensmiddag. Otroligt fantastiskt, speciell när firandet efter uppsatsinlämningen förra veckan i princip gick ut på att jag skålade i vatten med mig själv och lagade matlådor. Vi levde lajf med sol och bad och dag två ordnade Wasowski två havremoppar som bjöd på århundradets uteritt. Herr Zebbe och prinsessan Carmen var båda kanonlirare och för första gången sen Chadow åkte fick jag känna på hur det är att galoppera för full tygel och rensa förgasaren på en lång raksträcka mellan två fält. Makalöst roligt. Nordsvensken Zebbe är dessutom den jag skulle välja först som partner om Ryssen skulle komma, en stridsvagn med ett imponerande hårsvall sammanfattar hans uppenbarelse ganska väl. Hennes Kungliga Höghet Carmen bjöd till sist upp till dans på ridbanan och visade med värdighet upp hur en prinsessa utför sitt ämbete, och själv var jag mest tacksam över att få hänga på. 
 
Blandad kompott i kronologisk med bilsång (Allt jag ville säga - Ulrik Munther. Vilken låtjävel) och sol-selfie. Utöver det visas dokumentation inför öppet-vatten-premiären då jag var precis lik skeptisk som jag ser ut, samt dagens kanonpromenad runt Djurgården iförd nästan inga kläder alls, glajjor, Lara Croft-bälte och med Mästarbiologen i örat. Har haft sämre veckor i livet.
 
Numer jobbar jag efter tideräkningen f.v och e.v: Före Valp och Efter Valp. Sista veckan f.v börjar lida mot sitt slut. Igår langade jag och Wasowski in en och en halv mil i kvällssol på löparkontot och imorgon är det jag, Mallzter och Miss Majesty Hedgehog som intar Djurgården för total awesome picknick. Inte ska väl jag klaga, som sagt. Idag tog min nya fluffiga bästis sitt första steg mot vuxenlivet då hon blev chippad och godkänd av doktorn, och på måndag kommer hon hem. Det är faktiskt helt sjukt att hon ska bo med mig men trots en lätt överväldigande känsla är jag orimligt taggad att påbörja på resten av våra liv <3
Hennes uppfödare har beskrivit henne som en ettermyra. Nog verkar det som att jag kommer att få den här stjärnan för mina synders skull haha <3