På 5, jag kompromissar knappt - så 6, spring göm dig snabbt

......och precis DÄR tappade jag hela min källa till nån form av livsglädje för resten av året :)))))))
 
Tack till hela gänget som tyckte det var lämpligt att kombinera utomlandsresor under sportlovet med dålig handhygien och att springa fritt i samhället. Nu är det stor risk att varenda evenemang blir inställt för lång tid framöver och här sitter jag med århundradets träningsvärk från gårdagens 21 km löpning nästan helt i onödan. Såg några SD-anhängare som i ett kommentarsfält hävdade att det minsann inte hade hänt om SD suttit vid makten. Som om sportlovsfirarna i Italien vore muslimer och inte övre medelklass-svennar med storhetsvansinne och ett det-händer-inte-mig-tänk. Om jag inte minns helt fel flög deras ärade ledare omkring utomlands för bara en vecka sedan? Hade ju precis lärt mig att hantera livet utan häst genom att spendera en hutlös mängd tid och pengar på olika lopp och andra roligheter, vad fan ska jag börja knarka nu då för att hålla endorfinerna uppe? T-röd? Netflix? Min tidigare livsstil innehöll i stora drag att jag var i stallet och i övrigt agerade som isolerad person och jag har precis börjat uppskatta min 100% mer sociala tillvaro. Kuken att man aldrig får vara nöjd för länge.
 
Och ja. Samhällets bästa, folk dör osv, det är fan inte synd om dig din privilegerade och bortskämda snorunge. Jag vet. Men just på denna webbadress handlar det i första hand om Mig och Mitt stora Ego - och här får allmänhetens bördor inte plats :))))
 
Nu ska jag gå och bunkra chips och godis så att jag kan tröstäta om skräckväldet "total isolering" infinner sig. Jag, som sannolikt inte kommer dö av Corona om jag får det, kan ju unna mig att se en eventuell inspärrning på mina 25 kvadrat som den största skräcken.