Gud älskar dig just som du är, är nåt man ofta får höra. Sen följer en lista på krav på förändringar man måste göra

Ljusglimt i tillvaron: anmälde till vasaloppet idag. Det är en lång väg dit och i dagsläget känns det verkligen som att det hela hänger och dinglar gärdsgår'n men vi drog en vild chansning och anmälde idag när bokningssidan öppnade. 20 februari intar vi spåret om världen åtminstone är aningens mindre strulig än den är nu och jag är orimligt taggad på att kanske få en nummerlapp och en startlinje igen.
 
Annars är det rätt mörkt. Jag hittade ett otroligt träningsflow som avbröts tvärt när jag började få en obehaglig torrhetskänsla i halsen i måndags som sen utvecklades till milda förkylningssymtom. Som den otroliga samhällsmedborgare jag är skickade jag Winnie till mamma och pappa och själv är ofrivilligt frivilligt häktad i min cell utan balkong på 25 kvadrat. Utöver det tappade jag all typ av självdisciplin och åstadkom inget vettigt alls pluggmässigt den här veckan fram till onsdag eftermiddag, kanonkul. Tog mig i kragen men får kämpa rätt hårt för att inte fallera helt och kolla på Greys istället. Fan, vad svårt det är att hålla hoppet uppe när allt är så osäkert alltså. Har både träning i Bruksvallarna, vasaloppet och träningshelger med mina superbrudar inplanerat men gud vet om det faktiskt blir av, nåt av det? Jaja, det värsta som kan hända är att man varit lite glad i onödan som Dramaqueen så fint sa en gång.
 
 
För övrigt, Greys? Vilken seriejävel. Som jag har haft att göra, hållit på sen i somras och har ändå bara kommit två tredjedelar. Haffar ibland Dramaqueen eller Wasowski som hjälper mig genom olika hjärtskärande säsongsavslutningar och får blunda mig igenom både facebook och youtube eftersom algoritmerna ständigt råkar ge mig olika spoilers. Kan man stänga av på något sätt??? Frågar åt min emotionella sida som nästan fällde en tår igår då ännu en asviktig händelse från senare säsonger besudlade mina ögon.
 
Pudeln i fråga levererar fortfarande. Har gått kurs i hur man får hundjävlar att sluta skälla på folk i trapphuset så nu är hon snart ett A-barn på alla områden. Efter årsskiftet ska jag börja introducera draget till henne och kanske gå nån kurs i agility. Vad mycket roligt vi ska ha, hon och jag <3 (och vad mycket pengar hon kostar med tanke på att hon både måste operera bort två mjölktänder och fick öroninflammation hahaha)
Promenad med alla gamlingar, fabulöst.
 
Relativt missnöjd med sin tröja som mamma har stickat. Spontant värdelöst att behöva klä på hunden men fortfarande mer värt än att den fäller.