Skynda på med hösten så alla molnen sveps förbi

Otrolig sak som hände precis? Skrev klart min tenta INNAN jag loggade in här. Nu infann sig ett stark känsla av att inspirationen försvann, att blogga är ju ändå som trevligast när man inte egentligen har tid. Känner dock att jag vill fortsätta min månads-strike i denna halvtaskigt uppdaterade dagbok och då är det bara att ligga i.
Fina jag under tentan när jag försökte gripa efter lösningar på omöjliga arbetsrättsfrågor
 
Hänt sen sist? Nästan inget tackar som frågar. Tackar miss Rona för det. Hade ett visst hopp om att det var på väg åt rätt håll fram till typ i förrgår när allt roligt återigen var tvunget att ställas in, kanonkul. Jag gör mitt bästa för att inte slås ner och försöker behålla träningsmotivationen för att inte ha tappat för mycket OM det skulle vara så att det mot förmodan blir ett vasalopp, och för att inte må asdåligt. Skaffade ett gymkort i veckan och går på gruppträningar, livets grej när motivationen tryter. Hatar lajf både före och under, men älskar det efteråt och insåg att det var en nödvändig sysselsättning när jag tränade så lite att jag började må skit och få ont i ryggen. 
 
Gjorde en helomvändning, igen, vad det gäller plugget. Vad är det mig mig? Har ju blivit makalöst spontan och skön (kommer från en som inte direkt blev ledsen när helgens halloweenfest blev inställd). Jag tackar kvalitetsutvecklingen för erfarenheten och går vidare mot ett kurspaket i företagsekonomi. Sen - kanske - jag orkar bli vuxen, klippa mig och skaffa ett jobb. Trist, jag som aldrig ville bliva stur. I vilket fall ska det bli fett, i synnerhet för att livets människajävel Wasowski blir min pluggkompis. Makalöst bra.
A visual representation of Lenny Wasowski. Blir en kul vår.
 
Winnie är fortsatt ett ljus men har börjat nosa mot att bli en trotsig tonåring som mer ofta än ibland måste berätta hur dumma alla andra i världen är genom att skälla på dem. Finns få saker i världen som skär lika mycket som hundskall, kan bara komma på barnskrik, och det är dessutom så.jävla.ostrukturerat med hundar som skäller. Jag gör därmed vad jag kan för att avstyra det hela och lyckas väl i alla fall relativt ofta. Har hon en uppgift eller är i ett lugnt mindset är hon helt fantastisk men på långt koppel kan hon slumpmässigt upptäcka något hon tycker är dumt i huvudet och berätta för alla som vill höra hur makalöst korkat det aktuella tinget, oftast en person, är. Igår bommade hon en inkallning för första gången då hon tyckte det var en mer givande sysselsättning att skälla ut en cyklist, så nu blir det lina på för fröken ett tag framöver. Har ändå livets valp faktiskt, hon har massa roliga saker för sig och när man ger henne en uppgift försöker hon med alla medel att klara den. Fantastiska PinnieWinnie <3