Brace yourself, halloween sluts are coming

Överallt på instagram, dayviews och facebook syns "utklädda" människor som ska på fest.
Spontan känsla nummer 1: fyfan vad skönt att chilla hemma utan någon som helst press på att bete sig civiliserat med en social kompetens jag inte ens besitter.
Spontan känsla nummer 2: jag vet inte hur ni definerar "utklädnad" men att sätta på sig en väldigt urringad klänning (som man skulle kunna ha på vilken annan festjävel som helst) med djuröron/djävulshorn/whatever på huvudet som accessoar är, enligt mig, inte det. Visst, jag fattar att man varken blir socialt accepterad eller får ligga om man ser ut som jag och Hanna gjorde i skolan i torsdags, men det är fan så mycket roligare att kladda med blod och skrämma folk än att se ut som man alltid gör annars med enda skillnaden att man har djuröron på huvudet och eventuellt, om man är riktigt crazy, har en strimma blod i mungipan.
 
Fjollor. Jag känner för att hämta min nedblodade labbrock, kladda fast vaxsåren i ansiktet och inta "halloweenfesten som alla snackar om och som varenda människa med någon form av status ska på", bara för att revolutionera lite och förstärka min image som socialt dysfunktionell. Jag ska nog aldrig bli socialt accepterad i tonårsvärlden, för det verkar så djävulskt tråkigt. Jag har liksom inget att förlora på att bete mig ociviliserat, för det är ändå ingen som förväntar sig nåt annat av mig. Sjukt praktiskt, eftersom alla blir så positivt överraskade så fort jag gör något som faktiskt är socialt accepterat.
 
Skål allihopa och ha en förjävla trevlig kväll!