Varför så dåligt?

Saker som gick fel idag? Alldeles för mycket.
 
LB:n
Inte så najs runda. Överlag en bra känsla men fick aldrig riktigt ett bra flyt. Kändes ändå ganska stabilt inför LAn, för även om det var oflytigt så var det i alla fall lätt.
 
LA:n
Skitfin på framhoppningen, avled inte nåt speciellt faktiskt. Väl inne på banan kändes det också ganska bra. 1, 2, 3 kändes skitstabilt. Så kom vi på 4an som var en oxer där vi fick ett stopp pga askass ridning. Sen föll exakt allt, fanns nog ingenting alls som var bra. Till 6an tog vi oss, sen kom vi inte längre. Imponerande dåligt var det, fan pinsamt att titta på. Dessvärre kan jag inte ens sätta fingret på exakt vad det var som var så dåligt. Jag var inte höjdrädd, Chaddi kändes skitfin, det var en bra bana och det var inte maxat. Vad gjorde jag ens andra rundan på Vingåker som gjorde den så bra och vad gjorde jag till skillnad från där som gjorde allt så dåligt idag? Vi hittade inget flyt idag och jag kan inte ge någon specifik anledning till varför förutom att jag i allmänhet var (är?) helt inkompetent.
 
Alltså jag pallar ej. Orkar inte vara dålig, orkar inte sitta och försöra när jag rider, orkar inte vara utesluten. Bara att ladda om till imorrn, kanske inte är lika inkompetent då.
Sitter på fel dator. Bara gamla bilder i arkivet så en sån får det bli.