När andra klagar högljutt: vem tror du att du är? Svara att the queen of fucking everything är här

Mönstret på när jag petar ihop ett blogginlägg? Jomen det är i 10 fall av 10 när jag egentligen borde låta mina flinka fingrar knåpa ihop en skoluppgift och inte när jag faktiskt har tid att göra långa utläggningar om helgen som var, nåt nytt pers eller ett motionslopp jag har fått för mig att göra. 
 
Så... vad av ovanstående kommer här? Jomen preppa för träningsskryt, för här kommer det:

Satte senaste milenperset typ sommaren 2017 och går slog jag det äntligen. När klockan berättade för mig att jag redan första kilometern höll ett tempo på 4.40 kände jag att "idag är dagen" och sen var det bara att mata på. Kände mig stark första 4, höll tempot i 3 till och när man har sprungit 7 km i ett visst tempo, ja då får man fan klara av 3 till. So I did, med livet som insats. Trots en rätt sargad kropp efter senaste veckornas hårdträning slaktade jag tidigare pers med 45 sekunder och efter att ha spurtat upp för Lindhagabergsbacken gick jag i mål på på FKN 46.29. Om jag är OTROLIGT nöjd? Rungande ja på den. 
 
Som den hästmänniska jag är gick och la mig med liniment och back on track på vaderna igår så de mår som prinsessor idag (så mycket oväntade saker man lärt sig från ridsporten ändå). Resten av kroppen är lite manglad, till stor del efter rundsmörjningen jag fick i form av knak och sprak från naprapaten. Med lite yoga resten av veckan kommer jag var svinredo för vasan på söndag, har ju ändå haft en oslagbar uppladdning?!
Från förra veckans motbackelöp i Hammarbybacken med Mike Wasowski. Alltså dra åt helvete vilket pass det var. Är som sagt sjukt redo inför söndag nu.