Det var fest hos mig i fredags och hela världen var min

Gjorde ett halvhjärtat försök till att få feeling och starta upp här igen för några dagar sen, som några kanske märkte. Feeling fick jag, kanske lite väl mycket, men den blev inte långvarig. Jag är helt enkelt för upptagen med att leva livet. De senaste dagarna har jag dessutom levt utav bara helvete med allt som kretsat, och toppats av, min kära vän Malins födelsedagsfest som vi höll hemma hos mig. Fetaste.jag.varit.med.om. Aldrig haft en så kul kväll, ever. Helt stört. Låter bilderna tala för sig själva. Eller tänk Veronica Maggios "Välkommen in". Där har man min upplevelse av kvällen, även om min version var bra mycket sjukare.

Foto: Julia Delin
Detta hände... Love it...
 
Alla som har befunnit sig på Skyrups träningsläger kan relatera fokuset som infinner sig under artistleken (och successen när man vinner, vilket mitt lag gjorde ofc. Skyrup lär upp mästare i alla grenar)
 
Väljer att censurera hur köket såg ut efter detta. Improvisation med drinkar som resulterade i banana split, frozen strawberry, nutellashots och slutligen chips/jordgubbar/lime/äppelcider (Någon uttryckte det som att det luktade som hans handbollsskor. Och morteln? Den har aldrig varit med om större äventyr än när den fick agera dricksglas med paraply i åt Elin. Episk kväll.
 
För övrigt så springer Chadow riktigt bra för tillfället. Efter en lång vår innehållande tonvis av skit tog vi oss samman och sen slutet av maj skulle jag nog definiera oss som helt igång. Nu stundar pay&cross nästa helg för att sedan följas på av två fälttävlingar under augusti och sen rullar förhoppningsvis hösten på i ungefär samma anda. Kanske dyker resultat upp här, kanske inte. Det är den där feelingen som måste infinna sig. Herrå så länge!